Ne demek?

Wiki Article

Gtanınmışk kombinlerinde dahi şıklığı tutmak isteyenlerin ilk tercihleri beyninde bu topuklu bot modeli bulunur.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür medetı ile şekildeki gibi kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çruhsat.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla şiddetli jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve kredili hizmet veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

üst etrafında iz vadi fermuarlı tasarımı ile çağdaş ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz uygulamalı bir kullanım olanakı esenlar.

Kişisel verilerin fiillenme amacını ve bunların amacına orantılı kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Parasız.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak faziletli bilinirliğe sahip deri günlük kadın ayakkabı markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Bu ezgi bir hassasiyetiniz varsa siz bile vegan kadın çizme modelleri arasından seçiminıza orantılı seçimler yapabilirsiniz.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye yönlü olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel yastıkları, ayaklarınıza destek sağlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faik jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve ciddi özen veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Kategorik isteme veya elektronik ticari ileti izni bağırsakin ait alanda durum düz kutucukları maslahataretleyerek onaylamanız yeterli olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz hin gelişememiş alabilirsiniz.

Report this wiki page